Vacature Medewerker Marketing

Wij zijn trots op onze merken!
Help jij ons om deze effectief uit te dragen?

Helix en HabiTask zijn zusterbedrijven die samen onder het WVS-concern vallen. WVS is het overkoepelende orgaan dat de faciliteiten zoals kantoor en receptie verzorgt. De bedrijven opereren vanuit één kantoor en hebben dezelfde bedrijfscultuur, maar hebben zeker een eigen merk en visie. En daar mag jij aan helpen bouwen!

Wat ga je doen?

Als Medewerker Marketing werk je 40 uur, die je opdeelt in drie taken. Hoofdzakelijk (80%) ben je verantwoordelijk voor de marketing en schrijf je dus content voor de twee zusterbedrijven. Daarnaast werk je 1 dag in de week (20%) bij de receptie. Dit leidt tot de volgende tijdsverdeling:

 • 16 uur Marketing Helix (Academy en Technisch Advies)
 • 16 uur Marketing HabiTask
 • 8 uur receptie-werkzaamheden

Beide organisaties voeren aansprekende projecten uit en hebben mooie ontwikkelingen doorgemaakt in bijvoorbeeld huisstijl en website, waarbij jij nodig bent om ingewikkelde onderwerpen te vertalen naar aantrekkelijke, creatieve en toegankelijke content. We vinden het leuk als jij jouw creativiteit gebruikt om de beste resultaten te behalen en de diversiteit aan doelgroepen via alle (sociale) mediakanalen te bereiken.

Daarnaast bestaan je dagelijkse werkzaamheden uit:

 • Toepassen van de nieuwe huisstijl op de online en offline kanalen (brochures, productbladen, banners etc.)
 • Samen met collega’s creatieve content creëren
 • Het plaatsen van nieuwsberichten
 • Eén dag per week (8 uur) besteed je aan receptie-werkzaamheden (20%)

Doel van de functie

Voor het marketing-gedeelte is het belangrijk dat je procesmatig sterk bent en stevig in je schoenen staat. Je kunt goed zelfstandig werken en communiceren met klanten, je vindt het leuk om mensen te interviewen en je schrijft gemakkelijk en enthousiasmerend. Ook bezit je voldoende vaardigheden om collega’s aan te sturen op het tijdig aanleveren van content. Voor het receptiegedeelte is het belangrijk dat je klantvriendelijk bent en als visitekaartje kunt optreden voor de verschillende bedrijven.

We zoeken jou omdat je:

 • Een hbo-opleiding hebt afgerond in een relevante richting (zoals communicatie, marketing)
 • Ervaring hebt met marketing-activiteiten en sterk bent in online en offline communicatie
 • Creatieve ideeën hebt en het lef hebt om door te pakken
 • Beschikt over een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal, zowel schriftelijk als mondeling.

Over ons en wat je ervoor terug krijgt

Helix Technisch Advies is een ambitieus inspectie- en adviesbureau gericht op onderhoud van bestaande gebouwen en infrastructurele objecten. De opdrachtgevers van Helix Advies zijn o.a. organisaties in de zorg, (lokale) overheden, onderwijs en de commerciële sector.
Helix Academy is een specialistisch opleidingsbureau dat opleidingen aanbiedt op het gebied van beheer van vastgoed en infra als open inschrijving of incompany.
HabiTaskis een energieke en vernieuwende organisatie met een maatschappelijk hart. HabiTask richt zich op het ontwikkelen van individuen en teams binnen woningcorporaties, door middel van opleidingen, werving & selectie en coaching.

De gezamenlijke cultuur wordt gekenmerkt door energie, openheid en een maatschappelijk hart. Zodra je bij ons werkt merk je hoe iedereen hecht samenwerkt voor de beste kwaliteit. Je komt bovendien te werken in een inspirerende werkomgeving, waarin jij een belangrijke rol hebt in het uitdragen van onze merken. Afhankelijk van je vooropleiding en ervaring ontvang je een salaris tussen €2350 en €2800,- (op basis van een werkweek van 40 uur).

Ben je enthousiast geworden?

Solliciteer dan nu door middel van onderstaand formulier. We zien graag jouw creativiteit terug in je sollicitatie, zodat wij alvast een beeld kunnen krijgen van wat je voor onze marketing kunt betekenen. Reageren kan tot uiterlijk 23 maart 2020. Mocht je voor die tijd nog vragen hebben, dan kun je contact opnemen met Sophia Hovius (06-82705704).