Maatwerktraining NEN 2767 Conditiemeten voor medewerkers LCC Network Services

Onlangs rondde Helix Academy (voorheen WVS Training) een incompany training op het gebied van NEN 2767 Conditiemeten af in opdracht van LCC Network Services. LCC Network Services, een wereldwijd opererende organisatie, ontwerpt, bouwt, beheert en onderhoudt netwerken voor ondermeer telecombedrijven, overheidsinstanties en datacenters.

Medewerkers van de Nederlandse vestiging in Den Bosch wilden graag kennis opdoen over de NEN 2767- methodiek voor conditiemeten. Raymond Frencken, projectcoördinator bij LCC Netherlands vertelt: ‘Een deel van onze dienstverlening bestaat uit het beheren en onderhouden van netwerken. Hierbij is het voor ons belangrijk om een goed beeld te hebben van de staat van onderhoud van bijvoorbeeld een zendmast of een gebouw waarin de zendapparatuur zich bevindt. Wij kunnen onze opdrachtgever vervolgens adviseren over eventueel noodzakelijke onderhoudswerkzaamheden aan het gebouw of de zendmast. De NEN 2767-methodiek kan ons goed helpen om de staat van onderhoud vast te stellen. Helix Academy kon een dergelijk training voor ons op maat verzorgen op onze eigen locatie.

MaatwerktrainingHelix Academy organiseerde in maart een 3-daagse training voor 7 medewerkers van LCC Netherlands. Tijdens de theoriedag werd allereerst uitgebreid op de inhoud en achtergronden van de NEN 2767-norm ingegaan. Gedurende de twee navolgende praktijkdagen leerden de medewerkers om de methodiek zelfstandig toe te passen. Tijdens deze dagen werden onder begeleiding van docent Peter van der Landen praktijkinspecties uitgevoerd diverse objecten, waaronder ook een zendmast.

Na afloop van de cursus waren de reacties van de deelnemers positief: “Veel ruimte voor persoonlijke uitleg en oefeningen!’, ‘Leerzaam en verhelderend!”

Ook Raymond Frencken kijkt met tevredenheid terug op de lesdagen: ‘Cursus was zeer doelgericht. Vooraf heeft goede afstemming plaatsgevonden met betrekking tot de te behandelen onderwerpen, waardoor de training goed aansloot bij onze behoefte. Peter is een enthousiaste docent, die de informatie duidelijk
overbrengt!’

Klik hier voor meer informatie over onze cursussen NEN 2767.