Maatwerktraining Elementaire Bouwkunde bij a.s.r.

Onlangs hebben 13 brand-experts van verzekeringsmaatschappij a.s.r. een incompany-training Elementaire Bouwkunde gevolgd bij Helix Academy (voorheen WVS Training). De brand-experts beoordelen schades aan de inboedel en opstal van een woning en hadden in het kader van deze werkzaamheden behoefte aan meer bouwkundige kennis. Een incompany-training bleek aantrekkelijk te zijn vanwege het grote aantal deelnemers en de mogelijkheid om het lesprogramma aan te passen. Michel Jager -leidinggevende van de groep brand-experts- vertelt: “Het cursusprogramma hebben we in overleg met Helix Academy aangepast ten opzichte van het programma op de website. Een van onze ervaren bouwkundigen heeft naar het cursusprogramma gekeken en wat zaken geschrapt en toegevoegd, zodat het aansloot bij onze doelgroep.”

Docent Michiel Groeneveld verzorgde deze training inhoudelijk. Michel Jager vertelt dat de deelnemers enthousiast waren over de inzet van Michiel. Ruud Nieuwenhuis was één van de deelnemers en schrijft op zijn evaluatieformulier: “De docent was zeer goed en prettig, ik zou wel nog dieper willen ingaan op bouwkunde”. Ook deelnemer Remco Krijnsen is enthousiast over de docent: “Michiel is erg bevlogen en heeft voldoende kennis”.

De cursisten sloten de maatwerktraining af met een digitaal examen, dat werd afgenomen op het kantoor van a.s.r. Bijna alle deelnemers zijn hiervoor geslaagd. We wensen de deelnemers veel succes met het toepassen van de lesstof in de praktijk.

Wil jij meer informatie over de mogelijkheden voor een maatwerktraining? Neem vrijblijvend contact met ons op: academy@helix.nl of via 0182-682 349.