Maak kennis met 7 docenten van de Leergang Conditiemeting NEN 2767 / BOEI

Docent Theoriemodule NEN2767 Peter

Peter van der Landen – Helix (vakdocent bouwkunde)

Al meer dan 20 jaar is Peter docent NEN 2767 en BOEI. Peter is nauw betrokken bij de ontwikkeling van de NEN 2767 en geeft regelmatig trainingen voor onder andere medewerkers van de overheid, woningcorporaties en aannemers.

 

 

Docent Bouwbesluit 2012 Haje

Haje van Egmond-Geregeld BV (docent Regelgeving)

Hajé houdt zich al jaren bezig met o.a. het opstellen van wet- en regelgeving voor de gebouwde omgeving. Om deze reden legt hij als docent vooral de nadruk op hoe de regels bedoeld zijn. De combinatie van theorie en praktijk zijn kenmerkend voor de trainingen van Hajé, en dit maakt dat het hem lukt een moeilijke en vaak taaie stof op een goede manier over te brengen!

 

 

Piet Backer– DVT Advies (vakdocent WTB)

Piet is vakdocent WTB en heeft ruim 10 jaar het technisch beheer gehad over o.a. De Bijenkorf filialen. Piet houdt van uitdaging en afwisseling, waarbij de combinatie van vakkennis, communicatie en empathie voor hem belangrijk is. Het contact met de cursisten, die vanuit allerlei invalshoeken en belangen vragen hebben, houd hem scherp en enthousiast!

 

 

Christof Heitink- Bureau Veritas (vakdocent E)

Christof is vakdocent WTB en heeft ruim 20 jaar ervaring als inspecteur van elektrotechnische installaties. Christof is praktijkgericht en ervaren docent, die jou graag helpt om je verder te professionaliseren!

 

 

 

Menno van den Broeke – DEMO Consultants (docent Brandveiligheid)

Menno is lid van zowel de normcommissie NEN 2767 als de examencommissie van SCEV en is daarom uitstekend op de hoogte van de actuele ontwikkelingen in dit vakgebied. Menno heeft jarenlange ervaring met beheer en onderhoud van vastgoed, bouwregelgeving en methodiekontwikkeling en vertelt je graag meer over het onderwerp brandveiligheid.

 

 

Vincent Faesen – Rijksvastgoedbedrijf (docent adviseursblok)

Vincent is senior adviseur bij Rijksvastgoedbedrijf en al zijn hele leven betrokken bij beheer en onderhoud. Vincent is redacteur van de BOEI-handboeken en heeft veel contact met expertgroepen, zowel binnen Rijksvastgoedbedrijf als daarbuiten. Als docent deelt Vincent graag zijn kennis met aankomende adviseurs in het vastgoed. In dit proces ontvangt hij geregeld ook kennis van cursisten, exact wat RVB-BOEI met integraal samenwerken wil bereiken!

 

 

Leon Hoegee – IBC Bouwcare (Docent Vakkennis Bouwkunde)

Kijken, ruiken en voelen! Tijdens de vakkennisdag van Leon krijg je een veelzijdigheid aan bouwkundige materialen onder je ogen. Vanuit Leon zijn jarenlange pragmatische ervaring met betrekking tot Beheer & Onderhoud en inspecties van bestaande gebouwen en terreinen, wordt de theorie en de praktijk in een interactieve en ontspannen manier aan de cursisten uitgelegd.