Introductieochtend Leergang Integraal Inspecteur / Adviseur BOEI

Op donderdag 15 april a.s. organiseren Helix Academy, Hogeschool Utrecht en de NVDO een introductie ochtend voor de Leergang NEN 2767 BOEI. Tijdens deze interactieve (en kosteloze) ontbijtsessie laten we potentiele deelnemers, leidinggevenden en/of HR-medewerkers kennismaken met de inhoud en opzet van deze populaire leergang. Ook vertellen professionals uit het werkveld iets over hun dagelijks werk als BOEI-inspecteur of -adviseur, vertelt een opdrachtgever over de toegevoegde waarde van BOEI-inspecties en -adviezen binnen zijn organisatie én worden de aanwezigen meegenomen tijdens een korte BOEI-inspectie in de praktijk.

Programma:

  • 08:30 uur: inloop en start ontbijt
  • 09:00 uur: aan het woord Onno Lefevre van de Gemeente Amsterdam over BOEI-inspecties in de praktijk bij Gemeente Amsterdam.
  • 09:30 uur: in de praktijk korte BOEI-inspectie onder begeleiding van een praktijkdocent.
  • 10:15 uur: koffie
  • 10:30 uur: aan het woord René Leeuw, adviseur bij Rijksvastgoedbedrijf, over de toegevoegde waarde van BOEI-adviezen binnen de vastgoedorganisatie.
  • Circa 11:00 uur: einde

Voor wie:
Deze informatieochtend is voor potentiële deelnemers, leidinggevende en HR medewerkers die meer informatie willen ontvangen over de leergang BOEI voor integraal inspecteur/adviseur vastgoed.

Praktische gegevens:
Datum en tijd: donderdag 15 april 2021, 08:30 – 11:00 uur
Locatie: online via Teams
Kosten: deelname aan deze introductie ochtend is kosteloos

De organisatie:
De Leergang Conditiemeting NEN 2767 / BOEI wordt georganiseerd vanuit samenwerking tussen de Nederlandse Vereniging voor Doelmatig Onderhoud (NVDO) , Hogeschool Utrecht en Helix Academy. Binnen deze RVB-BOEI opleiding worden deelnemers opgeleid tot professionele inspecteurs en/of adviseurs, die een belangrijke bijdrage kunnen leveren aan verbetering van de staat van gebouwen en installaties. Deze leergang gaat weer van start op 11 mei ’21 a.s. te Utrecht. Meer informatie

Aanmelden:
Aanmelden voor deze introductie ochtend kan via de website van de NVDO.