Introductie ochtend Leergang BOEI voor integraal inspecteur/adviseur vastgoed 20 september 2019

Op 20 september a.s. organiseren Helix Academy, Hogeschool Utrecht en de NVDO een introductie ochtend voor de Leergang NEN 2767 BOEI. Tijdens deze interactieve (en kosteloze) ontbijtsessie laten we potentiele deelnemers, leidinggevenden en/of HR-medewerkers kennismaken met de inhoud en opzet van deze populaire leergang. Ook vertellen professionals uit het werkveld iets over hun dagelijks werk als BOEI-inspecteur of -adviseur, vertelt een opdrachtgever over de toegevoegde waarde van BOEI-inspecties en -adviezen binnen zijn organisatie én worden de aanwezigen meegenomen tijdens een korte BOEI-inspectie in de praktijk op de schitterende monumentale locatie Berg en Dal te Baarn.

Download hier de uitnodiging

of

Klik hier om direct in te schrijven

Programma:

  • 08:30 uur: inloop en start ontbijt
  • 09:00 uur: aan het woord Onno Lefevre van de Gemeente Amsterdam over BOEI-inspecties in de praktijk bij Gemeente Amsterdam.
  • 09:30 uur: in de praktijk: korte BOEI-inspectie aan het monumentale pand Berg en Dal onder begeleiding van Peter van der Landen (hoofddocent BOEI).
  • 10:15 uur: koffie
  • 10:30 uur : aan het woord: Vincent Faesen, adviseur bij Rijksvastgoedbedrijf, afdeling Werkvoorbereiding & Kwaliteit Beheer over de toegevoegde waarde van BOEI-adviezen binnen de vastgoedorganisatie.
  • Circa 11:00 uur: einde

Voor wie:
Deze informatieochtend is voor potentiële deelnemers, leidinggevende en HR medewerkers die meer informatie willen ontvangen over de leergang BOEI voor integraal inspecteur/adviseur vastgoed.

Praktische gegevens:
Datum en tijd: vrijdag 20 september, 08:30 – 11:00 uur
Locatie: Jacob van Lenneplaan 12, 3743 AR Baarn
Kosten: deelname aan deze introductie ochtend is kosteloos

De organisatie:
De Leergang Conditiemeting NEN 2767 / BOEI wordt georganiseerd vanuit samenwerking tussen de Nederlandse Vereniging voor Doelmatig Onderhoud (NVDO) , Hogeschool Utrecht en Helix Academy. Binnen deze RVB-BOEI opleiding worden deelnemers opgeleid tot professionele inspecteurs en/of adviseurs, die een belangrijke bijdrage kunnen leveren aan verbetering van de staat van gebouwen en installaties. Deze leergang gaat weer van start op 31 oktober a.s. te Utrecht. Meer informatie

Aanmelden:
Aanmelden voor deze introductie ochtend kan via de website van de NVDO.