Gratis Goudse giftvoucher bij jouw inschrijving!

Gouda bestaat deze zomer 750 jaar! 19 juli 1272 kreeg Gouda stadsrechten van Graaf Floris V van Holland. Er zullen de hele zomer allerlei activiteiten worden georganiseerd. Als Gouds opleidingsbedrijf vieren we dit graag samen met jou.

Eenmalig event beklim de Sint-Janskerk
Tijdens de expositie ‘Beleef het Wonder van Gouda’ kun je  Gouda nu beleven op grote hoogte! Eénmalig is onze Sint-Janskerk, de langste kerk van Nederland, te beklimmen en kan er gewandeld worden op het dak met uitzicht op de Goudse binnenstad en de Krimpenerwaard. Bezoekers kunnen via trappen naar het dak van de Sint-Janskerk klimmen en zo op een hoogte van zeker 25 meter een flink stuk wandelen over een platform en genieten van fenomenale vergezichten.

Als Gouds opleidingsbedrijf vieren we dit graag samen met jou. Daarom ontvang je tot en met 1 september bij jouw inschrijving een Goudse giftvoucher.

Gratis Goudse giftvoucher bij inschrijving
Deze giftvoucher bestaat uit het volgende:

  • Een klim op het dak van de Goudse Sint-Janskerk voor twee personen
  • Tweemaal een kopje koffie / thee met gebak bij horecagelegenheid Gouds Glas

Deze giftvoucher geldt voor bijna het gehele aanbod* aan open inschrijvingen van Helix Academy. Na inschrijving ontvang je verdere informatie over hoe je de giftvoucher kunt aanvragen.

*Uitgezonderd: Leergang onderhoudskundig inspecteur / adviseur BOEI (i.s.m. HU en NVDO), Programma van Permanente Educatie (i.s.m. HU) en STAP-pakketten.