Gratis boek bij inschrijving voor één van onze leergangen*!

De zomer is dé tijd voor reflectie. Als je even uit de realiteit van alle dag stapt en een pas naar achteren doet ervaar je weer waar je eigenlijk zo druk mee bent. Je loopt de natuur in, gaat naar het strand of stapt op een andere manier uit de waan van de dag. Je hebt weer tijd om plannen te maken, te reflecteren op het afgelopen half jaar en te zien hoe jij jezelf hebt ontwikkeld. Of hoe je jezelf nog zou willen ontwikkelen. Wij helpen je hier graag bij.

Vandaar dat je een gratis boek mag uitkiezen over zelfontwikkeling als je je voor 1 september inschrijft voor één van onze leergangen*. Wij hebben de volgende boeken voor je geselecteerd.

“Als we blijven doen wat we doen, zullen we blijven krijgen wat we krijgen.”
Stephen Covey

Mindgym, sportschool voor je geest – Wouter de Jong
Wouter de Jong laat in Mindgym zien hoe je in 12 weken je mentale conditie kunt verbeteren. Door wetenschappelijke inzichten af te wisselen met praktische oefeningen en dankzij de vele mooie anekdotes, rake citaten en interessante weetjes zal dit boek zelfs de meest nuchtere lezers onder ons aanspreken. Pak jij deze uitdaging aan?

De zeven eigenschappen van effectief leiderschap – Stephan Covey
‘De zeven eigenschappen van effectief leiderschap’ van Stephen Covey vormt al jarenlang wereldwijd een inspiratiebron voor iedereen en leert ons hoe we de kwaliteit van ons persoonlijke leven, diensten en organisaties kunnen verbeteren.

Covey heeft met zijn boek een miljoenenpubliek bereikt en zijn inzichten over
leidinggeven hebben het leven en werken van velen ingrijpend veranderd. Zijn filosofie is van alle tijden en blijkt steeds opnieuw jonge generaties aan te spreken

GRIP, het geheim van slim werken – Rick Pastoor
Het is best gek dat we nooit écht hebben leren werken. Hoe houden we ons staande in deze tijd van voortdurende bereikbaarheid? Hoe bewaren we overzicht, met die uitpuilende mailbox, overvolle agenda en eindeloze takenlijst?

Sommige mensen lijken altijd grip op de zaak te hebben. Een van hen is Blendle-man Rick Pastoor. In dit boek deelt hij zijn razendslimme werkmethode GRIP, die hij door de jaren heen ontwikkelde. Zijn no-nonsenseaanpak leert je hoe je rust, ruimte en richting in je werkweek krijgt. En hoe je jezelf kunt uitdagen, ook al heb je het druk. Het resultaat? Je gaat niet alleen efficiënter aan de slag, maar vooral effectiever.

* Je ontvangt een gratis boek bij de volgende leergangen: