Cursus NEN 2767 voor infra-inspecteurs op locatie bij gemeente Woerden

Op 31 mei a.s. zal de 3-daagse cursus NEN 2767 Conditiemeten voor infra-inspecteurs van start gaan. Voor deze cursus worden we welkom geheten bij de gemeente Woerden. Een zeer praktijkgerichte, leerzame cursus voor iedereen die met beheer en onderhoud van civiele kunstwerken te maken heeft. Voor deze cursus zijn nog enkele plaatsen beschikbaar, dus meld snel aan.

Diederik Korse, projectspecialist Civiele Kunstwerken bij gemeente Woerden, meldde zichzelf en een collega aan voor de 3-daagse cursus in mei / juni en selecteerde twee bruggen binnen de gemeente Woerden die bij wijze van oefening geïnspecteerd kunnen worden tijdens de praktijkdag (lesdag 3). De bruggen zullen door de cursisten worden geïnspecteerd, vervolgens gezamenlijk worden geanalyseerd en klassikaal worden gepresenteerd door de cursisten.

Tijdens lesdag 1 worden de basisprincipes van de NEN 2767-4 behandeld, lesdag 2 is een interactieve workshop aan de hand van praktijkvoorbeeld en principes van NEN 2767-4.

De cursus wordt gegeven door Ziv Amit en Jolien van Stokkem, beide werkzaam bij Arcadis. Bekijk hier het gehele lesprogramma.