3 opleidingsmogelijkheden binnen de NEN 2767 voor civiele kunstwerken

Ben jij als NEN 2767 inspecteur / adviseur in dienst bij een beheerder, provincie, gemeente, de Rijksoverheid, een waterschap of een havenbedrijf? En heb je te maken met bruggen, tunnels, viaducten, sluizen en dergelijke? Dan hebben wij drie opleidingsmogelijkheden voor jou!

NEN 2767 BASIS
Tijdens de eendaagse basiscursus NEN 2767 voor inspecteurs, leer je meer over de theorie van de NEN 2767-norm. Je leert meer over de methodiek, de achtergronden en de toepassing. Na deze theoriedag bieden we de mogelijkheid om een theorie-examen af te leggen. Wanneer je dit met goed gevolg afrondt, ontvang je een diploma van Helix Academy.

NEN 2767 PLUS
De driedaagse cursus NEN 2767 voor inspecteurs is praktisch van aard. Na een tweetal theorie-dagen, neemt de docent je bij de derde dag mee naar een praktijklocatie, waar je een conditiemeting volgens de NEN 2767 leert toe passen bij civiele kunstwerken. Daarnaast leer je ook hoe een risicoanalyse moet worden uitgevoerd en hoe je deze resultaten verwerkt in een beheer- en onderhoudsplan. Bekijk hier beelden een praktijkdag op locatie bij Waterschap Rivierenland.

NEN 2767 EXPERT
Naast de driedaagse cursus voor inspecteurs biedt Helix Academy in samenwerking met de NVDO, Hogeschool Utrecht en DON bureau ook een uitgebreide leergang aan op het gebied van NEN 2767 inspecties voor infra. In 6 tot 9 maanden word je opgeleid tot een professionele integraal inspecteur en / of adviseur. Sluit je dit succesvol af, dan ontvang je het post-HBO certificaat ‘Integraal Inspecteur / Adviseur’ van de Hogeschool Utrecht

Bekijk hier het volledige opleidingsschema NEN 2767 voor infra.

14 september a.s.: inloopmiddag NEN 2767; Focus op infra op locatie bij de Oosterscheldekering
Op 14 september a.s. organiseren we in samenwerking met de NVDO, Hogeschool Utrecht en Don Bureau een inloopmiddag op het gebied van conditiemeting voor de infrastructuur. Tijdens deze gratis ibijeenkomst geven sprekers vanuit diverse organisaties je meer inzicht in de toepassing van de norm NEN 2767 voor de civiele kunstwerken. Lees hier meer over deze inloopmiddag.