11 medewerkers van Politiedienstencentrum Eenheid Den Haag volgen cursus Bouwkosten en offertes beoordelen

Begin 2017 volgde een aantal medewerkers van het Politiedienstencentrum Eenheid Den Haag de cursus Elementaire Bouwkunde als incompany-training. Begin 2018 kreeg contactpersoon Erik Timmermans vanuit zijn team de vraag naar een cursus op het gebied van bouwkosten  en offertes beoordelen . Erik: “In het verleden volgde ik zelf een training op dit gebied, maar deze wordt niet meer gegeven door de betreffende opleider. Gezien onze goede ervaringen met de cursus Elementaire Bouwkunde kwam ik met deze opleidingsvraag terug bij Helix Academy.”

Helix Academy ontwikkelde de cursus Bouwkosten en offertes beoordelen op maat voor het Politiedienstencentrum. Erik kreeg na de cursus positieve reacties van zijn medewerkers. Erik vertelt: “Deelnemers waren enthousiast over de docent Rick Vincenten; zijn aanpak was prettig en sloot goed aan bij de vragen van de deelnemers.”.

Aan het begin van de cursusdag inventariseerde docent Rick Vincenten de leerwensen van de deelnemers door middel van post-its, waarop de deelnemers hun vragen en leerdoelen noteren. Tijdens de cursus greep Rick regelmatig terug op de post-its met leerdoelen, waardoor deze tijdens de cursus als richtlijn dienden.

Edwin Dusoswa, één van de deelnemers, gaf aan het eind van de cursus een waardevolle tip in de richting van Helix Academy. Hij schrijft in zijn evaluatieformulier: “In de voorbereiding zouden deelnemers offertes of facturen vanuit hun eigen werksituatie kunnen meenemen naar de cursus, zodat deze besproken kunnen worden. Op deze manier kan de theorie gelijk in de praktijk toegepast worden!”. Een waardevolle tip waardoor wij onze cursussen kunnen blijven verbeteren.

Inmiddels bieden wij de cursus Bouwkosten en offertes beoordelen ook aan als cursus voor open inschrijving en als maatwerk incompany training. Klik hier voor de actuele cursus data.