Lisa Vink – Stagiair Helix Academy

De afgelopen 10 weken heb ik bij Helix Academy stagegelopen, al het geleerde heb ik in de praktijk mogen uitvoeren.

Nu heb ik al mijn opdrachten afgerond en zit het er bijna weer op, een gek gevoel dat ik hier over een paar weken niet meer elke dag naar toe fiets. Maar wel mag ik bijna mijn diploma in handen nemen! Zelf zou ik deze stageplaats aanraden aan andere studenten. En waarom ik dit doe, dat zal ik je eens vertellen:

Ik heb Helix ervaren als een heel informeel bedrijf, een bedrijf die echt geïnteresseerd is in zijn werknemers. Ook heb ik hier veel mogen leren, mijn taken werden goed uitgelegd en al mijn opdrachten kon ik hier met gemak uitvoeren.

Nu mag ik mijn geleerde verder meenemen en wil ik Helix Academy bedanken voor deze ontzettend leerzame periode.