Trajectbeschrijving

Wellicht is binnen jouw organisatie een incompany opleiding de ideale manier om de kennis en vaardigheden van je medewerkers te verbeteren. En je hebt gekozen voor Helix Academy. Hoe ziet een incompany traject eruit? We leggen het je stapsgewijs uit.

Intakegesprek met de docent

Bij een incompany opleiding stellen wij het lesprogramma samen op de manier die jij wenst. Om dit te realiseren brengen wij jou als leidinggevende bij aanvang van een incompany traject in contact met de docent die de opleiding zal verzorgen. Tijdens dit intakegesprek kun je precies aangeven voor welk soort medewerkers de opleiding bedoeld is, wat hun huidige kennisniveau is en aan welke kennis of vaardigheden het hen nog ontbreekt. Met deze input gaat onze docent aan de slag en stelt het lesprogramma samen.

Inhouse training

Over het algemeen vinden de incompany opleidingen plaats op het eigen kantoor van de deelnemers. Het voordeel hiervan is dat de deelnemers geen extra reistijd kwijt zijn. Bovendien bespaar je de kosten van een externe trainingslocatie. Geef je toch de voorkeur aan een externe trainingslocatie (wellicht om je medewerkers juist even uit hun eigen werkomgeving weg te halen), dan denken we graag met je mee over een geschikte trainingslocatie.

Evaluatie

Als de incompany opleiding is afgerond, zorgt Helix Academy voor een goede evaluatie van inhoud, docent en locatie. Iedere deelnemer ontvangt na afloop van de opleiding een evaluatieformulier waarop zij hun waardering kunnen geven. Alle evaluaties worden vervolgens samengevat in een evaluatieverslag dat door Helix Academy wordt besproken met jou als leidinggevende of de verantwoordelijke manager.

Meer informatie?

Voorbeelden van cursustrajecten die wij organiseerden en namen van opdrachtgevers kun je vinden onder ‘referenties‘.

Ook belangstelling voor een incompany traject binnen jouw organisatie? Informeer naar de mogelijkheden bij een van onze teamleden:

Nadine Kasbergen
medewerker opleidingen
0182- 682 349 of nkasbergen@helix.nl

Harriet Walhout
manager
06-124 505 26 of hwalhout@helix.nl