Opleiding op maat

Alle opleidingen uit ons aanbod kunnen wij op verzoek van de opdrachtgever ook als incompany opleiding verzorgen. Een opleiding bij jou op locatie, specifiek samengesteld voor de eigen medewerkers. Hierbij stellen wij de eigen praktijk, werkwijze en het beleid binnen je organisatie centraal. En uiteraard de kennisbehoefte van medewerkers binnen je afdeling.
Binnen een kort tijdsbestek kun je op deze manier een groep medewerkers binnen je organisatie díe kennis laten bijbrengen die ze nodig hebben. Een uitermate efficiënte manier van opleiden dus.

Op maat gemaakt, passend bij jouw behoefte

Is er binnen jouw organisatie behoefte aan een maatwerk training op het gebied van beheer van vastgoed of infra? Graag gaan wij met je een gesprek aan om de mogelijkheden te bespreken. Al in een vroeg stadium betrekken we ook onze trainers in dit gesprek met jou als mogelijke opdrachtgever. Onze trainers zijn vakmensen, die uitstekend invulling kunnen geven aan de vragen die binnen jouw organisatie spelen. Veel van onze opleidingen kunnen afgerond worden met een praktijk-rondgang / inspectie in een of meerdere van jullie eigen panden.

Wanneer een incompany?

Incompany trajecten verzorgen wij vanaf ongeveer 4 á 5 deelnemers. Vanaf 5 personen wordt het voor een opdrachtgever financieel gezien aantrekkelijk om een dergelijk traject ‘in huis’ te organiseren. Geen kosten voor een externe trainingslocatie en geen reiskosten en reistijd voor de medewerkers.

Bij al onze trainingen hanteren wij een maximale groepsgrootte van 12 deelnemers om de kwaliteit en mogelijkheid van interactie tussen de cursisten en de docent te kunnen waarborgen.

Meer informatie?

Wil je meer informatie over hoe een incompany traject door ons wordt ingevuld? Hierover kun je meer lezen in onze ‘trajectbeschrijving‘.

Alle opleidingen uit ons aanbod kunnen we aanbieden als incompany traject. De opleidingen zijn beschikbaar als online en blended variant. Voorbeelden van cursustrajecten die wij organiseerden en namen van opdrachtgevers kun je vinden onder ‘referenties‘.

Ook belangstelling voor een incompany traject binnen jouw organisatie? Neem contact op met een van onze teamleden: