Max de Graaf

Functie: Inkoper bij de Alliantie

Mij zou je kunnen omschrijven als een echte “installatie-man”. In de werktuigkundige installatietechniek heb ik veel verschillende functies bekleed. Van installatiemonteur tot projectleider, ROC-docent, Salesengineer en nu al enige tijd als installatiedeskundige bij een van de grootste woningcorporaties van het land. Momenteel houd ik me voornamelijk bezig met onderhoudscontracten, leveranciersprestaties en het ontwikkelen van ketensamenwerking met onze onderhoudspartners in een nieuwe functie als inkoper.

Mijn kennis heb ik opgebouwd bij installateurs, fabrikanten, onderwijsinstellingen en nu bij een opdrachtgever, wat mij een brede ervaring geeft in de vakgebieden van drinkwater- en gasinstallaties, verwarming- en ventilatietechniek en klimaatinstallaties. Mijn kennis op het vakgebied van de werktuigkundige installatietechniek “van ontwerp tot beheer” draag ik graag over.
Mijn trainingen zijn heel praktisch, de presentatie illustratief  en sluit naadloos aan bij de dagelijkse praktijk van opzichters, gebouwbeheerders en alle medewerkers welke dagelijks of soms zijdelings met gebouwgebonden- installaties te maken hebben.

Kwalificaties Max

  • Pedagogische Hogeschool voor technisch onderwijs
  • Vaktechnische cursussen op het gebied van gebouwgebonden installaties, energietransitie en energieneutraal bouwen.
  • EPA-adviseur
  • NEVI-inkoopprofesional en specialisatie Contractmanagement

Trainingen Max