Jan Thieme

Functie: Eigenaar bij Bouw Buro Thieme

Mijn naam is Jan Thieme en ik ben bouwkundig ing. en 2e graads docent bouwkunde. Op dit moment ben ik zelfstandig ondernemer en eigenaar van Bouw Buro Thieme en geef daarnaast 2 dagen per week bouwkunde lessen op het Friesland College in Leeuwarden (mbo-niveau 4).
Inmiddels ben ik bijna 25 jaar in de bouw werkzaam als timmerman, uitvoerder, werkvoorbereider, projectleider, directievoerder, veiligheidskundige, adviseur, etc. Tevens ben ik werkzaam als veiligheidskundige (MVK ) als keurmeester NEN 3140, en als keurmeester arbeidsmiddelen (trappen, ladders, valgordels, hijsmiddelen onder de haak etc.).

Vrijwel alle bouwmethoden van klein naar groot zijn in die afgelopen jaren wel bij mij langsgekomen van woningbouw, utiliteitsbouw, industriebouw, renovatie en restauratie, klachten en onderhoud etc. Ik vind het prachtig om mijn kennis, die elke dag nog wordt aangevuld, kan delen met studenten en iedereen die iets van de bouw willen weten. Praktische voorbeelden die aanspreken doen het volgens mij het best en zorgen voor de juiste motivatie en betrokkenheid.

Trainingen Jan