Anky Kloosterman

Functie: Expert Huurrecht

Ik zie frustratie in de verhuurpraktijk. Mensen zoeken eindeloos op internet naar betrouwbare informatie. Er is angst om je in de vingers te snijden. Onzekerheid over hoe juridisch ‘veilig’ te formuleren in brieven. Het is mijn missie om kennis over het huurrecht bereikbaar te maken. En je te leren dat ‘juridisch veilig’ best kan in begrijpelijke taal. Dat doe ik door training en advies te geven over huurrecht van woonruimte. En door juridische teksten te schrijven zonder moeilijke woorden.

Ik ben jurist en ben gespecialiseerd in huurrecht. Ik werkte tot voor kort aan de universiteit Groningen als docent en onderzoeker. In het verleden was ik lid van de Huurcommissie. Op dit moment werk ik volledig in mijn eigen bedrijf en geef ik trainingen huurrecht aan een gevarieerd publiek: woningcorporaties, beheerders, makelaars, particuliere eigenaren.

Heb je geen zin om eindeloos op internet te zoeken naar betrouwbare informatie? Maar wil je wel leren hoe je verhuur van woonruimte goed regelt? Wil je collega’s van andere organisaties ontmoeten? Ik leer je in één dag de belangrijkste regels van het huurrecht toepassen in je eigen werk. Ook leer je collega’s kennen en hoor je hoe zij dingen oplossen in de praktijk.

Trainingen Anky